Tunti- ja Työvuorovelho

HR Flow -palvelua voidaan täydentää Accountor HR-palveluiden TyövuoroVelho tai TuntiVelho –järjestelmillä.

Järjestelmistä on valmiit liittymäpohjat HR Flow System –järjestelmään siten, että työajat saadaan palkanlaskentaan, mikäli palkanlaskentakin on HR Flown yhteydessä, ja toisaalta lomat ja poissaolot HR Flow:sta Velhoon. Liittymät tulee käydä aina asiakaskohtaisesti läpi ja tehdä asiakaskohtaiset määritykset niihin.

TuntiVelho

Selainpohjainen ohjelma työajanseurantaan

Sähköinen tuntikortti, työaikakirjanpito, projektiseuranta, palkkatapahtumien ilmoittaminen palkanlaskijalle ja vuosilomat. Kaikki tämä onnistuu sähköisesti TuntiVelhon avulla.

TuntiVelho on selainpohjainen työaikakirjanpidon sovellus, jonka avulla yritys voi ilmoittaa työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja muut palkanlaskennan perusteet palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. Tehdyt työtunnit on helppo kohdistaa projekteittain.

TuntiVelholla hoituu lakisääteinen työaikakirjanpito samalla, kun kerätään työntekijöiltä palkanlaskentaan tarvittavat tunnit ja muut korvaukset. Sähköisen tuntikortin ansiosta tietoja ei tarvitse kopioida paperilta ja näin vältytään näppäilyvirheiltä sekä säästetään aikaa.

TyövuoroVelho

Selainpohjainen ohjelma työvuorojen suunnitteluun

Työvuorosuunnittelu ja siihen liittyvä erilaisten muuttuvien tekijöiden huomiointi on usein monimutkaista; vuoroja saatetaan tehdä eri pisteissä tai henkilöitä täytyy resursoida eri tehtäviin. Jotta työajan ja henkilöstön hallinta olisi selkeää ja toimivaa, organisaatio tarvitsee tehokkaan työkalun.

TyövuoroVelho on erinomainen ratkaisu haasteeseen ja se soveltuu kaikenkokoisille toimijoille, aina muutaman hengen yhteisöistä jopa useiden tuhansien työntekijöiden organisaatioihin. TyövuoroVelhoa käyttämällä säästät työvuorosuunnittelussa selvää aikaa ja voit kohdentaa vapautuvat resurssit oman tehtävän kannalta keskeisiin ydintoimintoihin.

Back to top