Tarinamme – HR Flow

HR FLOW -nimi kuvastaa sitä, miten palvelumme avulla voimme sujuvoittaa yritysten henkilöstötyötä ja henkilöstöhallinnon prosesseja – digitalisoimalla ja parhaita käytäntöjä hyödyntämällä. Luomme siis uudenlaista virtaa yrityksesi henkilöstötyöhön!

Tarinamme alkaa jo vuosien takaa. Olemme tehneet vuosia yhteistyötä pienten ja keskisuurten asiakasyritysten kanssa missionamme edistää yritysten liiketoimintaa parantamalla henkilöstökokemusta ja kehittämällä henkilöstötyötä. Tällä matkalla asiakasyrityksemme ovat menestyneet ja kasvaneet, asiakaskuntamme on laajentunut vuosi vuodelta.

Accountor HR4 on Suomen suurin keskittymä henkilöstöjohtamisen ja HR-prosessien osaamista. Yritys on kasvanut neljän hengen yrityksestä yli sadan huippuammattilaisen organisaatioksi. Lisäksi Accountor HR Palvelut -liiketoiminta ja kumppaniverkostomme pystyvät tarjoamaan vielä laajemman ekosysteemin osaamista ja palveluja asiakkaillemme.

Accountor HR4 on osa Accountorin HR Palvelut -liiketoimintaa, josta löytyy Suomen suosituimpia digitaalisia HR-ratkaisuja ja -palveluja, kuten Suomessa käytetyin Mepco-HR- ja palkanlaskentajärjestelmä, Työvuorovelho-, Kellokortti-, Maraplan- ja Kirjaamo-työajanhallintaratkaisut sekä M2 -matkustuksenhallintasovellus ja Opinahjon digitaaliset koulutuspalvelut.

Yhdistämällä pitkäaikaisen kokemuksemme yritysten henkilöstöjohtamisesta ja digitaalisista HR-ratkaisuista olemme nyt koonneet ja kiteyttäneet henkilöstötyön parhaat käytännöt erityisesti pienten, keskisuurten ja kasvavien yritysten tarpeisiin.

Yhteys

Laura Suni

Laura Suni

Director
laura.suni@hr4.fi
+358 40 836 1384

Eija Kaarto

Eija Kaarto

Concept Owner, Senior Consultant
eija.kaarto@hr4.fi
+358 40 506 6116

Ota yhteyttä

Back to top